germandutchfrench
DeutschNederlandsfrançais
» Zurück zum Shop

Shopbewertungen

 

Gut

4.70 / 5.00

Shopbewertungen

Bewertungen von Kunden für Kunden
Sie sind zufrieden mit unserer Leistung und haben Lob oder Kritik? Dann zögern Sie nicht und bewerten uns.

Gesamtbewertung

Übersicht aller Bewertungen
Gesamtwertung : 12879
Durchschnitts-Note : Gut
Durchschnitt exakt : 4.70

Detailbewertungen

Was Bewertung Exakt Anzahl
Ware
 
4.73 (12836)
Versand
 
4.70 (12786)
Service
 
4.79 (12637)
Seite
 
4.56 (12536)

Die Detailbewertungen sind unabhängig von der abgegebenen Gesamtbewertung.

Jetzt bewerten

Shopbewertungen durch unsere Kunden

Jetzt bewerten

Jetzt bewerten

Kommentare / Wertungen

Kundenkommentar

Het is best prijzig, maar bij mijn zoontje van 10 jaar met McDD en autisme geeft het meer rust in zijn hoofd. Het werkt net zo goed als de reguliere medicatie. Maar dit heeft geen bijwerkingen, en is puur natuur. Geen chemische stoffen. Heel tevreden.

 

Kunde: Nancy R.

Bewertung vom 16.05.2020

Kundenkommentar

Die erste Packung hatte mir sehr geholfen, die zweite leider weniger. Wenn die Wirkung immer wie bei ersten Packung wäre, dann hätte das Produkt 5 Sterne verdient. Ich versuche es gerne noch einmal.

 

Kunde: Nadi B.

Bewertung vom 04.05.2020

Kundenkommentar

De website vind ik er goed uitzien, alleen het betallingsverkeer, het doorschakelen naar de betalingswebsite vind ik niet optimaal.
Met het product ben ik erg tevreden, ik voel mij meer geconcentreerd en gefocust.

 

Kunde: Silvia B.

Bewertung vom 15.04.2020

Kundenkommentar

Goede producten, enkel de verzending duurt helaas erg lang.

 

Kunde: Sandra T.

Bewertung vom 11.04.2020

Kundenkommentar

Snelle verzending en uitgebreide informatie. Jammer dat het product zo eenzijdig de hemel in wordt geprezen, dat geeft mij geen vertrouwen. Ook jammer dat er gauw geadviseerd werd de dosis te verhogen, terwijl even aankijken of de dosis juist te verhogen ook een optie was geweest.

 

Kunde: Helga K.

Bewertung vom 27.02.2020

Kundenkommentar

Es wurde kein Kommentar abgegeben

 

Kunde: Alice C.

Bewertung vom 26.02.2020

Kundenkommentar

Ik blijf bestellen omdat ik tevreden ben over het product maar de levering is altijd drama, wordt verkeerd bezorgd of raakt kwijt is altijd wat dat geeft me wel irritatie eerlijk gezegd want met post nl is het er binnen een dag en nooit gedoe maar dat is een tip

 

Kunde: Debby v.

Bewertung vom 20.02.2020

Kundenkommentar

Jammer dat het zo gigantisch duur is, dat er nooit een leuke aanbieding is en dat het niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.
Ik heb er wel echt iets aan. En zo veel beter is dit, ipv aan de medicijnen met diverse bijwerkingen.

 

Kunde: Claudia M.

Bewertung vom 10.02.2020

Kundenkommentar

Heel vlug geleverd en van plan nog te bestellen voor mij en een vriendin aan wie ik het aangeraden heb. 1 min-puntje had gevraagd om te leveren bij een kennis maar is niet gebeurd. Was toevallig toch thuis. Weet niet wat anders ging gebeurd zijn ?

 

Kunde: Isabelle R.

Bewertung vom 10.02.2020

Kundenkommentar

De bestelling liet erg lang op zich wachten. Het product wat we bested hebben zijn we erg blij mee het brengt rust.

 

Kunde: Chantal T.

Bewertung vom 29.01.2020

 1  2  3  4  5 ...  nächste >> 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool