germandutchfrench
DeutschNederlandsfrançais
» Zurück zum Shop

Shopbewertungen

 

Gut

4.70 / 5.00

Shopbewertungen

Bewertungen von Kunden für Kunden
Sie sind zufrieden mit unserer Leistung und haben Lob oder Kritik? Dann zögern Sie nicht und bewerten uns.

Gesamtbewertung

Übersicht aller Bewertungen
Gesamtwertung : 12885
Durchschnitts-Note : Gut
Durchschnitt exakt : 4.70

Detailbewertungen

Was Bewertung Exakt Anzahl
Ware
 
4.73 (12842)
Versand
 
4.70 (12792)
Service
 
4.79 (12642)
Seite
 
4.56 (12542)

Die Detailbewertungen sind unabhängig von der abgegebenen Gesamtbewertung.

Jetzt bewerten

Shopbewertungen durch unsere Kunden

Jetzt bewerten

Jetzt bewerten

Kommentare / Wertungen

Kundenkommentar

Na een bestelling bij jullie gedaan te hebben, is mijn paypall account gehackt geweest en voor 2000€ betalingen gebeurd bij verschillende webshop op mijn naam maar niet door mij, mijn vertrouwen in jullie web shop is nu ver zoek, ik zeg niet dat dit door jullie is maar was wel direct na een aankoop bij jullie

 

Kunde: Matty P.

Bewertung vom 12.03.2020

Kundenkommentar

Bij ontvangst waren een paar verpakkingen helemaal stuk, precies of ze lagen al jaren ergens in het magazijn.
Levering was ook traag, heb een week moeten wachten.

 

Kunde: VERONIQUE L.

Bewertung vom 11.02.2020

Kundenkommentar

Es wurde kein Kommentar abgegeben

 

Kunde: Alice C.

Bewertung vom 28.12.2019

Kundenkommentar

Het produkt lijkt wel enige verbetering op te leveren voor mijn 14-jarige zoon.
Verzending naar mij aldoor heel slecht. Wordt verstuurd via een aanbieder die het niet bij mij thuis aanbiedt, terwijl dat wel de bedoeling is. Of zelfs meteen retour stuurt naar smartvital. Levering daardoor soms 3 weken. Klantenservice geen coulance hiervoor (bv bon

 

Kunde: Simone H.

Bewertung vom 25.12.2019

Kundenkommentar

Te hoge verzendkosten!

 

Kunde: Nadya A.

Bewertung vom 21.12.2019

Kundenkommentar

Na een aantal dagen gebruiken van LTO3 heb ik 2 x per mail een vraag gesteld over een eventuele bijwerking (hoofdpijn). Een keer via de website, de andere keer door een link te kopieren. Beide keren nooit antwoord op ontvangen. Erg slordig!

 

Kunde: Marco H.

Bewertung vom 11.12.2019

Kundenkommentar

Ben LTO3 in gaan nemen op 10 aug. omdat ik ernstige darmklachten krijg van anti depressiva. Maar ik gebruikte ook 2x per dag Concerta met verlengde afgifte.Na 7 weken heb k de middagconcerta niet meer ingenomen, werd teveel,kon niet meer slapen enz. 3,5 week later ben k ook gestopt met de ochtendconcerta op 19 okt. Kortingscode €5 vervalle jamm

 

Kunde: Corrie G.

Bewertung vom 29.11.2019

Kundenkommentar

Hallo,
Het spijtige bij deze korting is dat je juist \'n bestelling van 3 doosjes hebt gedaan en je de kortingsbon binnen de maand moet opgebruiken.
Is er geen korting mogelijk voor vaste klanten?
Groeten Rosette

 

Kunde: Rosette O.

Bewertung vom 19.11.2019

Kundenkommentar

Het product werkt totaal niet. Zowel niet voor mijn dochter als niet voor mij. Veel geld betaald voor niets

 

Kunde: Sharon A.

Bewertung vom 09.10.2019

Kundenkommentar

nach eine Dose 3 (Tabletten Täglich) kann ich noch nicht von Auswirkung beschreiben, daher keine Berwertung.

 

Kunde: Nelson S.

Bewertung vom 30.07.2019

 1  2  3  4  5 ...  nächste >> 
Shopbewertung sponsored by stahlwandpool